Bericht versturen
Shanghai GuangShun Machinery Co., Ltd
Shanghai GuangShun Machinery Co., Ltd
nieuws
Thuis / nieuws /

Bedrijfsnieuws Over Wat zijn de vereisten voor deze ondergronden van schermdrukmachine

Wat zijn de vereisten voor deze ondergronden van schermdrukmachine

2024-06-03
Wat zijn de vereisten voor deze ondergronden van schermdrukmachine

Het maakt niet uit of het een semi-automatische of volledig automatische schermdrukmachine is, er kunnen verschillende materialen worden afgedrukt, zoals plastic, stof, elektronische componenten, papier, enz.Wat zijn de specifieke eisen voor deze ondergronden bij het gebruik van een serigraafmachine??

Ten eerste is het van essentieel belang om een correct kwaliteitsconcept te hebben om de kwaliteit van elk substraatproduct te garanderen..Met name zijn de volgende eisen aan drukmaterialen wanneer de serigraafmachine in gebruik is:

 

De onderkant van de film en de polyesterfilm moeten zeer transparant zijn en tegelijkertijd moet de emulsiezijde aan de voorzijde van de film liggen.

 

We vinden vaak dat sommige gebruikers de emulsie kant op de achterkant van de film, die wordt gebruikt voor offset printing positives.

de blootstelling zorgt niet voor kwaliteit, omdat het beeld aan de emulsiezijde van de film tijdens de blootstelling nauw in contact moet komen met de lichtgevoelige kleeflaag van het schermstensel.Bovendien, moet de dichtheid van de film groter zijn dan D3. De dichtheid van de beelden en tekst op alle delen van de film moet hoog zijn.Handgesneden maskers zijn niet geschikt voor gebruik als zeefdrukfilmsDe film dient te worden gemaakt met behulp van een hoge hardheid fotografische film. Ook, voordat de film wordt gebruikt voor blootstelling, moet het worden gereinigd met een reinigingsmiddel of stofverwijder rol.

 

  Het scherm dat wordt gebruikt voor schermdrukken moet een bepaalde hoge spanning hebben, een zeer laag spanningsverlies, een hoge spanningsstabiliteit, een goede slijtvastheid, een lage waterabsorptie en een goede zuurvastheid.